Taas kolme pistettä – Suomi kaatoi Liechtensteinin!

Huuhkajat jatkaa voittoputkessa EM-karsintojen J-lohkossa. Suomi haki kolme pistettä, kun Liechtenstein kaatui numeroin 0-2.

Liechtensteinilla oli odotetusti valtava puolustussumppu, jonka Suomi sai avattua 37. minuutilla – ja maalintekijänä oli Teemu Pukki! Upean syötön maaliin tarjoili Robin Lod. Tuon jälkeen Suomi sai vielä pari loistopaikkaa, mutta lisämaaleja avausjaksolla ei nähty.

Suomi siirtyi 0-2-johtoon 57. minuutilla, kun Lassi Lappalainen juoksi pallon kanssa omasta päästä lähtien, harhautti onnistuneesti ja jakeli lopulta namupaikan Benjamin Källmanille! Suomelta rutiininomainen ja varma esitys kokonaisuudessaan. Loppunumerot siis 0-2.

Lohkokärki Italia (12 pistettä) nousi kotivoittoon Bosniasta ja Hertsegovinasta. Suomi on hienosti kakkosena yhdeksällä pisteellä. Armenia on yllättäen kolmantena kuudella pisteellä, kun taas Bosnialla ja Kreikalla on neljä pistettä, Liechtensteinin ollessa nollilla.

Suomen seuraavat ottelut ovat vuorossa syyskuun alussa ja molemmat matsit pelataan Ratinassa. Torstaina 5. syyskuuta vastassa on Kreikka ja sunnuntaina 8. syyskuuta vastassa on Italia.