Sveitsiläislehti: Sami Hyypiä on saanut potkut

Palloliitto logo

Sveitsiläislehti Blickertoo, että Sami Hyypiä on saanut potkut FC Zürichin peräsimestä. Sveitsiläisseura pahoittelee tilannetta tiedotteessaan, mutta päätös tehtiin ”seuran parhaaksi eduksi”.

Huuhkaja-legenda otti Zurichin valmentaja-pestin vastaan elokuussa 2015. Tällä kaudella seura on pelannut todella alavireisesti ja taistelee parhaillaan putoamista vastaan.

FC Zürichin kannattajat buuasivat ja vihelsivät joukkueen pelaajille, kun Zürich hävisi kotikentällään maanantaina 11.5.2016 toiseksi viimeisenä olevalle Luganolle peräti 4-0. Tappio oli FC Zürichille jo neljäs peräkkäinen kauden ratkaisuhetkillä.

Sveitsin pääsarjassa on vielä kolme kierrosta pelaamatta. FC Zürich on ainoan putoajan paikalla sarjajumbona. Ero toiseksi viimeisenä olevaan Luganoon on vain yksi sarjapiste.

Hyypiän valmentajaura ei ole ollut kovin mairitteleva. 2014 hän sai potkut Leverkusenista ja tämän jälkeen hän sai nopeasti paikan Brighton & Hove Albionissa, mutta erosi itse vaikean kauden jälkeen joulukuussa. Zurich kuitenkin pelaa Cupin voitosta tämän kuun lopussa, joten jotain positiivista hän on sentään tehnyt.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here