EM-kisojen ensimmäinen maa kahdeksan parhaan joukossa on Sveitsi! Hallitseva Euroopan mestari Italia jäi jalkoihin lauantain ottelussa.

Sveitsi kaatoi täysin ansaitusti Italian numeroin 2-0 (1-0) EM-kisojen neljännesvälierissä Berliinissä lauantaina alkuillalla.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 1–0-osuma syntyi 37. minuutilla, kun Remo Freuler osui. Ja heti toisen jakson alussa Ruben Vargas lisäsi johtoa upealla vedolla. Italian loppukiri jäi tuhnuksi, joten Sveitsi etenee puolivälieriin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Murat Yakinin luotsaama Sveitsi kohtaa puolivälierissä voittajan ottelusta Englanti-Slovakia. Tuo ottelu pelataan viikon päästä lauantaina 6. heinäkuuta klo 19.00.