Pukki-Party – Suomi kaatoi Unkarin 1-0 Nations Leaguen avausmatsissa!

Suomi aloitti UEFA Nations Leaguen ottelut lauantaina Ratinassa. Huuhkajat kaatoi Unkarin lopulta niukasti numeroin 1-0.

Suomi sai otteluun mahtavan alun, kun Teemu Pukki laukoi vahvan etenemisen päätteeksi pallon maaliin heti 7. minuutilla, 1-0. Suomi oli muutenkin erittäin pirteällä jalalla liikkeellä ottelun alussa. Unkari otti kuitenkin hiljalleen lievän hallinnan ottelusta, mutta tauolle mentiin Suomen johdossa.

Toisella jaksolla edettiin varsin tasaisissa merkeissä. Suomi oli kaksi kertaa todella lähellä lisätä johtoaan, mutta Joona Toivion upea vapari 20 metristä kolahti ylärimaan ja Pukin ohjaus tolppaan. Myös Unkarilla oli pari avopaikkaa, mutta Lukas Hradecky torjui hienosti.

Huuhkajat kesti loppuun asti ja näin mahtava kotivoitto numeroin 1-0 (1-0)!

Suomi voitti Unkarin – tiistaina jatkuu

Suomella on hieno sauma lisätä pistetiliään heti tiistaina, kun Nations Leaguen toisella kierroksella vastaan saapuu Viro.

Ti 11.9. klo 21:45 Suomi vs. Viro (Veritas Stadion, Turku)