Suomi pelaa EM-karsintojen ensimmäiset kotiottelut Tampereella

teemu pukki

Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan maanantaina, että miesten EM-karsintojen ensimmäiset kotimatsit pelataan Tampereella.

Huuhkajien kotiavaus vuoden 2020 EM-lopputurnauksen karsinnoissa pelataan lauantaina 8.6.2019, jolloin vastaan asettuu Bosnia-Hertsegovina. Ottelu pelataan Ratinan stadionilla Tampereella ja se alkaa kello 19:00.

Syyskuun kotiottelut Suomi – Kreikka (torstaina 5.9.) ja Suomi – Italia (sunnuntaina 8.9.) pelataan niin ikään Ratinan stadionilla. Molempien otteluiden alkamisaika on 21:45, mutta Kreikka-ottelun osalta UEFA:lta on haettu muutosta alkamisajan siirtämiseksi kello 19:00.

Lokakuussa pelattavan Suomi – Armenian ja marraskuussa pelattavan Suomi – Liechtensteinin osalta päätökset pelipaikoista tehdään myöhemmin.

Suomen avauskotimatsit Tampereella

Suomen kanssa samassa karsintojen J-lohkossa ovat Italia, Bosnia ja Hertsegovina, Kreikka, Armenia sekä Liechenstein.

Karsintojen ensimmäinen ottelu Suomella on lauantaina 23. maaliskuuta 2019 ja isäntämaana toimii tuolloin kivikova Italia. Heti muutama päivä myöhemmin on vuorossa vierasottelu Armeniassa. Karsintojen viimeinen peli pelataan maanantaina 18. marraskuuta 2019, kun Suomi matkustaa Kreikan vieraaksi.

EM-karsinnat käynnistyvät maaliskuussa 2019 ja jaossa on 20 paikkaa kisoihin. Kesän 2020 EM-kisat pelataan 12 eri maassa.

Lähde: Palloliitto

— —
KATSO MYÖS: Video: Fellaini tiputti järjestyksenvalvojan ohi menneellä laukauksellaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here