Suomelle tyylikäs 3-0-voitto maanantaina! Suomen U19-pojat otti Montenegrosta voiton Marcus Forssin, Onni Valakarin ja Eetu Vertaisen osumilla.

Ottelun 1-0-voittomaali nähtiin 37. minuutilla, kun Timo Stavitski keskitti maalille ja Forss pääsi jatkomaan pallon verkon perukoille yhdellä kosketuksella. Vieraiden peli vaikeutui entisestään juuri ennen taukoa, kun Stefan Milic tuli ulosajetuksi suoralla punaisella kortilla.

Suomi jatkoi toisella puoliajalla vahvaa menoaan ja loi useammankin hyvän maalipaikan. Vajaan tunnin kohdalla Vertainen kuljetti ja syötti juuri oikea-aikaisesti 16-alueen oikeaan kulmaan Valakarille. Hyökkääjän upea laukaus upposi takayläkulmaan. Vertainen teki vielä lisäajalla loppunumeroiksi 3-0.

Suomi U19 – Montenegro U20
37’ 1-0 Marcus Forss
57’ 2-0 Onni Valakari
90’ 3-0 Eetu Vertainen