Suomen avainpelaaja mahdollisesti sivussa elintärkeästä Ranska-ottelusta

Kuva: Voetbal centraal

Eilisessä Mestareiden Liigan Ajax – Milan- kamppailussa päädyttiin tasapeliin lukemin 1-1. Piste Milania vastaan on hyvä suoritus Ajaxilta, mutta Ajaxin kannalta eilinen oli epäonninen päivä, sillä Mario Balotelli viimeisteli rangaistuspotkusta ottelun viimeisellä minuutilla tasoituksen ja Niklas Moisander nilkutti vaihtoon toisella puoliajalla. Balotelli käytti näyttelijän taitojaan hankkimalla joukkueellensa rangaistuspotkun, jonka hän itse viimeisteli varmasti maalin perukoille. Niklas Moisander loukkaantui, kun Sulley Muntari astui tilanteen jälkeen Moisanderin jalan päälle, jolloin hänen polvensa taittui. Moisander yritti vielä jatkaa ottelua, mutta polvi ei antanut periksi.

–       Sivuside on venähtänyt. Varmaan pari viikkoa menee. Ranska-peliin ehdin ehkä mukaan, Moisander kommentoi vammaansa Huuhkajien Facebook-sivustolle.

Suomi kohtaa Ranskan 15.10 Pariisissa ja ottelu on elintärkeä Huuhkajille vaikka mahdollisuudet karsintapaikasta ovat jo menneet, sillä arvokkaat pisteet tuosta ottelusta parantaisivat Suomen mahdollisuuksia saada mieluisampi lohko seuraaviin karsintoihin. Suomi on tällä hetkellä kolmoskorin lähettyvillä ja voitolla se parantaisi mahdollisuuksiaan huomattavasti kisatessaan tuosta arvokkaasta kolmoskorin paikasta. Pääsy kolmoskoriin tarkoittaisi sitä, että Suomelle tulisi vain kaksi paremmin sijoitettua maata samaan lohkoon.