Suomalaiset tulessa (vko 36) – Timo Furuholm ilmiliekeissä

Kuva: Joern Pollex

Viikko 36: 2.9.2013–8.9.2013

BELGIA
Lauri Dalla Valle pelasi 71 minuuttia, kun STVV haki tiistaina Westerlolta 1-1-tasapelin. Lauantain 1-0-voitossa DWDM Brusselsista Dalla Valle pelasi 81 minuuttia. STVV on Belgian kakkostasolla viiden kierroksen jälkeen neljäntenä.

ENGLANTI
Jussi Jääskeläinen seurasi penkiltä West Hamin 1-0-voittoa Espanyolista torstain ystävyysottelussa.

Glen Kamara pelasi Arsenalin U18-joukkueen riveissä lauantaina täydet minuutit, kun joukkue hävisi kotikentällään Manchester Unitedin U18-joukkueelle 2-1.

NORJA
Ville Jalaston Stabæk voitti maanantaina vieraskentällä Brynen 2-1. Jalasto pelasi koko ottelun. Stabæk on noussut Norjan ykkösdivisioonassa jo toiseksi, kun kaksi parasta nousevat suoraan.

Jesper Törnqvist urakoi täydet minuutit, kun IL Hødd kaatoi sunnuntaina Bodø/Glimtin 2-1. Myös Hødd on mukana nousutaistelussa sarjan viidennellä sijalla.

ROMANIA
Tomi Petrescun CSMS Iaşi avasi sarjakautensa Romanian ykkösdivisioonassa lauantaina. Petrescu jäi ilman peliaikaa 3-2-vierasvoitossa Tarlungenista.

RUOTSI
Fredrik Svanbäck jäi ilman peliaikaa Landskronan 2-0-vierasvoitossa Värnamosta maanantaina. Landskrona on Superettanissa kymmenentenä.

SAKSA
Alexander Ring pelasi maanantaina täydet minuutit FC Kaiserslauternin 2-2-tasapelissä Energie Cottbusin kanssa. FCK jatkaa 2. Bundesligassa kuuden kierroksen jälkeen neljäntenä.

Timo Furuholm jatkoi huimia otteitaan Hallescher FC:n riveissä. Tiistaina Halle kaatoi Osnabrückin 2-0, ja Furuholm viimeisteli jälkimmäisen osuman lisäajalla. Furuholm ja Kristian Kojola pelasivat täydet minuutit, ja Halle nousi kolmannen peräkkäisen voittonsa myötä 3. Ligassa jo sijalle 14.

Sunnuntaina Halle voitti paikalliscupin ottelussa SV Dessaun 3-1. Furuholm tuli vaihdosta kentälle 68. minuutilla 1-1-tilanteessa ja ratkaisi ottelun iskemällä kaksi täysosumaa. Kristian Kojola pelasi koko ottelun. Seuraavalla cup-kierroksella lokakuussa Halle saa vastaansa FC Einheit Wernigeroden.

Matias Ojala debytoi sunnuntaina Hamburger SV:n reservijoukkueessa Saksan neljännellä sarjatasolla. Ojala pelasi täydet minuutit 1-0-tappiossa Eintracht Norderstedtin vieraana.

SVEITSI
BSC Old Boysin Tomi Saarelma pelasi ensimmäisen puoliajan, kun joukkue hävisi keskiviikkona Saarelman entiselle seuralle SR Delémontille 2-1. Heikosti kauden aloittanut Old Boys on Sveitsin kolmostasolla toiseksi viimeisenä.

YHDYSVALLAT
Toni Ståhl kirjautti täydet minuutit keskikentällä, kun Fort Lauderdale Strikers jäi viikonloppuna kotikentällään maalittomaan tasapeliin San Antonio Scorpionsin kanssa. Strikers on NASL:n syyssarjassa kolmantena, tasapisteissä kahden edellä olevan joukkueen kanssa.