Sunnuntain Valioliigakierroksen tulokset

Sunnuntaina 3.11 pelattiin Englannin Valioliigassa kaksi ottelua, joissa kohtasivat Everton ja Tottenham sekä Cardiff ja Swansea.

Aikaisemmin päivällä pelattu Everton-Tottenham-ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin ja ottelussa tuli yhteensä yhdeksän minuuttia lisäaikaa. Lisäaika johtui Tottenhamin maalivahdin Hugo Lloris:n hoitotoimenpiteistä. Lloris sai voimakkaan iskun päähänsä, kun Evertonin hyökkääjä Romelu Lukaku yritti juosta palloa boksissa kiinni, mutta Lloris kerkesi ensin ja samassa rytäkässä Lukakun polvi osui maalivahtia päähän. Tilanne näytti erittäin vakavalta ja varamaalivahti Brad Friedel oli jo tulossa kentälle, mutta Lloris ei suostunut tulemaan vaihtoon. Lloris onnistui pitämään maalinsa puhtaana loputkin pelistä, joten Goodison Parkilla pisteet jaettiin pelin päätyttyä 0-0.

Illan toisessa ottelussa Cardiff oli parempi walesilaisjoukkue ottelussa Swanseaa vastaan ja voitti lukemin 1-0 Steven Caulkerin maalilla. Siinäkin ottelussa maalivahti sai suurimman huomion, sillä Swansean maalivahti Michel Vorm otti punaisen kortin rikottuaan Frazier Campbellia tämän päästyä läpi. Swansea oli tehnyt jo kolme pelaajavaihtoa, joten joku kenttäpelaajista joutui menemään maaliin. Angel Rangel puki ylleen maalivahdin varusteet ja piti maalinsa puhtaana viimeiset viisi minuuttia tehden sinä aikana yhden torjunnan.