Sunnuntai ja tuplauksen finaalivaihe 7

suurseura lazio uskomatonta puoliaika

Sunnuntai on aina sunnuntai, varsinkin futiksen suhteen. Allekirjoittaneen tuplaus on edennyt finaalivaiheeseen seitsemän asti, ja nyt sitten ihmetellään, kestävätkö trikoot loppuun asti.

Tuplaushassuttelun 13. läpimeno olisi melkoisen meisseli juttu, sillä projekti on myös hyytynyt finaalivaiheeseen seitsemän tarpeeksi monta kertaa. Hommelia on nyt perattu eilisestä päivästä lähtien, ja matseja on käännelty ja väännelty kokoonpanoista keleihin sekä vireisiin asti. Koska Montpellierin vääntö odottaa ratkaisuaan jo eräässä normiliuskassa, jaan hieman riskiä ja paneudun muihin mielestäni varteenotettaviin vaihtoehtoihin.

Lazio on löytänyt pienen kompuroinnin jälkeen virettään, mistä osoituksena toimikoon edellisellä kierroksella nakutettu 4-0 voitto AC Milanista. Tänään hivuttauduttaisiin voitolla jo Mestarien liigapaikkoihin kiinni. Vaikkei Immobile missään nimessä täydessä iskussa olekaan, on ryhmä osoittanut tämänhetkisen vireensä ilman joukkueen ykköstähteäänkin.

Fiorentinan vire osoittaa hieman päinvastaiseen suuntaan, kun kahdessa edellisessä myräkässä on jääty pisteittä ja maaleitta. Toki punainen korttikin on osaansa viime aikoina näytellyt. Fiorentinan vieraspelaaminen ei ole liian vahvaa ollut, ja kun kokoonpanostakin löytyy kysymysmerkkejä, taivun väkisinkin kotinurmellaan mukavasti pisteitä saalistaneen Lazion suuntaan. ⚽️

Lazio voitti joukkueiden ensimmäisen sarjakohtaamisen vieraissa lokakuussa selkein 0-4 lukemin, ja vaikken ihan vastaavaa tänään odota, on Sarrin ryhmä äärimmäisen vahvoilla. Itse asiassa Fiorentina on voittanut ryhmien 12 viimeisestä kohtaamisesta ainoastaan yhden, joten kyllähän tuo historiakin omaa puoltoaan kotivoitolle antaa. Varmistelen omaa rimpuiluani ’tasapeli ei vetoa’ -kikkailulla.

Muodostan tuplan, johon otan toiseksi osapuoleksi Saksan Bundesliigasta Schalken ja Kölnin välisen kohtaamisen. Ainoana pelkona valinnalleni ovat Schalken yläkerran saamattomuus sekä Kölnin mahdollinen varmistelu, mutta toisaalta Schalkella ei ole enää mitään varmisteltavaa; voittoja on nyt kairattava riskilläkin, mikäli pääsarjassa halutaan pysyä. Kokoonpanoista löytyy puutteita – tosin Köln pääsee otteluun kutakuinkin samalla miehistöllä, jolla se kairasi Werder Bremeniä 7-1 pakettiin ja taisteli Bayern Müncheniä vastaan 1-1 tasapelin.

Pelivalinnat

Omassa laarissa sojottaa seuraava tuplauksen finaalivaiheliuska:

Lazio tasapeli ei vetoa, kerroin 1,49
Schalke-Köln yli 2 maalia, kerroin 1,38 (tasan kahdella maalilla kohde mitätöityy)

Ja kyllähän niitä normiliuskojakin edelleen sisällä on (kahdesta huudeltu sivullani jo aiemmin):

Werder Bremen-Wolfsburg yli 2,5 maalia, kerroin 1,75 (jo osunut)
Auxerre-Montpellier yli 2 maalia, kerroin 1,50

Girona ah +1, kerroin 1,81 (mitätöity)
Twente-Feyenoord, molemmat joukkueet tekevät maalin, kerroin 1,72

FA cup: Brighton-Liverpool yli 2,5 maalia, kerroin 1,62
Lazio tasapeli ei vetoa, kerroin 1,56 (noussut tuplausliuskan pelaamishetkestä)

Kertoimet ovat panostushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän