Saksan Cupissa nähtiin tiistai-iltana hieman harvinaisempi osuma, kun Stuttgart-pakki Konstantinos Mavropanos teki oman maalin kaukaa.

VfB Stuttgart kaatoi vieraskentällä Padebornin numeroin 1-2 (1-0) Saksan DFB Cupissa tiistai-iltana.

Kotijoukkue Padeborn meni johtoon heti 4. minuutilla. Stuttgartin 25-vuotias kreikkalaispuolustaja Konstantinos Mavropanos syötti pallon sivurajan tuntumasta alaspäin, mutta maalivahti Florian Muller oli sijoittunut liikaa vasemmalle. Pallo lirui omiin.

Padeborn oli pitkään kiinni voitossa tuolla omalla maalilla, mutta Stuttgart iski lopussa kahdesti. Ensin 86. minuutilla vaihtomies Gil Dias tasoitti ja sitten vielä 95. minuutilla Sehrou Guirassy teki voitto-osuman.