Stoke City hankki Joe Allenin Liverpoolista viisivuotisella sopimuksella

StokeCityLogoViime kaudella Valioliigassa yhdeksänneksi sarjataulukossa sijoittunut Stoke City on vahvistanut pelaajaryhmäänsä keskikenttäpelaaja Joe Allenilla.

Allen, 26, siirtyy Stokeen viisivuotisella sopimuksella Liverpoolista. The Guardianin mukaan siirtosumma on noin 13 miljoonaa puntaa. Allen siirtyi Liverpooliin kesällä 2012 kasvattajaseurastaan Swansea Citystä 15 miljoonalla punnalla.

EM-kisoissa Walesin paidassa loistanut Allen jäi varsin vähäiselle peliajalle viime kaudella ja hän sai vastuuta Jürgen Kloppilta pitkälti Eurooppa-liigassa.

– Viimeiset 48 tuntia ovat olleet minulle melkoista pyörremyrskyä, mutta olen iloinen kun sain viimein laitettua mustetta paperiin, Allen kertoo sopimuksestaan.

– Kun kuulin Stoken olevan kiinnostunut minusta, ei päätös ollut vaikea. Olen todella innoissani tulevaisuudestani Stokessa.

Allen on Stoke Cityn päävalmentajan Mark Hughesin toinen hankinta tänä kesänä. Aikaisemmin egyptiläinen laitahyökkääjä Ramadan Sobhi saapui seuraan Saudi-Arabian pääsarjassa pelaavasta Al Ahlysta.

Stoke Cityn toimitusjohtaja Tony Scholes suitsuttaa seuran uusinta hankintaa vuolaasti.

– Joe on pelaaja, jota Mark on ihaillut jo pitkään. Kun saimme tietää, että meillä on mahdollisuus saada hänet seuraamme, oli meidän pakko toimia. Olemme todella iloisia, että saimme tämän sopimuksen tehtyä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here