Stadin Derbyssä nähtiin ulosajo – Katso ottelun kooste videosta

Eilen pelattiin taas värikäs ottelu HIFK:n ja HJK:n välillä.

Ennen ottelua kulkueet etenivät suht rauhallisesti, poislukien yksittäisiä yhteenottoja. Tämä oli todella positiivinen parannus viime kohtaamiseen, jossa ylilyönneiltä ei vältytty.

Itse ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen maalittomaan tasapeliin, mutta molemmilla faneilla jäi hampaankoloon ottelusta todella paljon. Yksi puhutuimmista tilanteista oli Anthony Annanin punainen kortti.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tilanne lähti liikkeelle, kun HIFK-kapteeni Esa Terävä näyttää kaatavan Annanin maahan hyökkäykseen juostessaan. Tuomari ei tähän reagoinut ja kokeneella Annanilla paloi tästä hermo. Tilanteen jälkeen hän juoksi Terävän iholle kiinni ja kertoi mielipiteensä tilanteesta. Tuomari antoi tästä varoituksen Annanille, jonka jälkeen HJK-pelaaja rikkoi tuomarin koskemattomuutta. Tästä toinen keltainen ja suihkuun.

Ottelussa jaettiin yhteensä 7 keltaista, joskin saumaa olisi ollut muutamaan lisäkorttiin. Kaikenkaikkiaan ottelutapahtuma oli erittäin viihdyttävä ja loppuunmyyty Sonera Stadion sai nauttia molempien joukkueiden hyvästä kannustuksesta (poislukien HJK:n ”huora Mäkelä” -huudot ja toisen päädyn HJK:lle haistattelut)

Katso ottelun kooste videosta.

Edellinen artikkeliVideo: Zidane sai vesisuihkun Realin pelaajilta kesken lehdistötilaisuuden
Seuraava artikkeliVideo: 100 hienointa maalia viime kaudelta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän