Stadin derby menee tänään Klubin komennossa?

Stadin derby on torstain herkkupala futistarjonnasta ja poimitaan ottelusta sinkkukohde tuplausta varten.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

HIFK – HJK

Veikkausliigan kiihkein paikallistaisto Stadin derby pelataan tänään Bolt Areenalla klo 18:30 alkaen. Sarjakärki HJK lähtee matsiin reiluna ennakkosuosikkina. Klubi on vienyt nimiinsä viime vuosien derbyjä suurella prosentilla.

HIFK koki pahan takaiskun derbyn alla, kun joukkue tiedotti avainpelaaja Luis Henriquen siirrosta Velje BK:n riveihin. Se on eittämättä kolaus tähtipaitojen hyökkäysvoimaan. Sakari Tukiaisen harteilla on entistä enemmän vastuu maalien teosta. Klubin hyökkäysosastolta löytyy sen sijaan reippaasti laajuutta ja etenkin Riskin veljekset Roope ja Riku ovat olleet viime ajat hurjassa iskussa.

Tällä kaudella on pelattu jo yksi derby, kun joukkueet kohtasivat Suomen Cupin alkulohkossa. Tällöin HJK oli vahvempi lukemin 1-2. Samanmoinen tulos olisi tänään tilauksessa.

Pelivihjeessä napataan taas vähän erikoisemman twistin kohdetta pelattavaksi. Uskotaan siihen, että HIFK ei matsia ainakaan voita ja molemmat joukkueet maalaavat ainakin kertaalleen.

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Gary Nevillen tyly käytös Peter Schmeichelia kohtaan vuonna 2002

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here