Stadin derby nousi otsikoihin ikävämmissä merkeissä, kun HIFK:n ja HJK:n fanit häiriköivät. HJK nousi lopussa voittoon.

HJK kaatoi kotonaan HIFK:n numeroin 2-1 (1-1) Veikkausliigassa maanantai-iltana. Sarjajumbo HIFK piinasi pitkään sarjakärjessä olevaa Klubia.

Savio Roberto vei HIFK:n johtoon heti 5. minuutilla. HJK tuli pian tasoihin, kun Casper Terho tasoitti 11. minuutilla.

Ottelu keskeytettiin reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Ilmeisesti HIFK:n fanipäädyssä sytytettiin HJK:n banderolli palamaan. Tämä jälkeen HJK:n fanipäädyssä tunteet kuumenivat, ja faneja pyrki kentälle.

Pian kentälle saapui mellakkapoliiseja ja poliisikoiria, ja pelaajat passitettiin pukukoppeihin. Tovin kuluttua ottelu pääsi jatkumaan, mutta sanktioita on luvassa.

Toisella jaksolla Klubi hallitsi, mutta myös HIFK sai luotua pari vaarallista paikkaa. Ratkaisijaksi nousi Santeri Hostikka, joka laukoi Klubille 2-1-voittomaalin 87. minuutilla.

Veikkausliigan runkosarjan päätöskierros pelataan sunnuntaina 11. syyskuuta. Sen jälkeen kuusi parasta jatkaa Ylemmässä loppusarjassa ja kuusi huonointa Alemmassa loppusarjassa.