Spurs ja Man City vastakkain heti avauskierroksella

Valioliiga on korkattu kauden 2021-2022 osalta ja Spurs – Man City kruunaa avauskierroksen sunnuntaina klo 18:30.

Hallitseva mestari Manchester City lähtee tähän isojen kohtaamiseen suosikkina. Spursin tilanne on kuitenkin varsin arvelluttava, sillä joukkue on kokenut muutoksia. Wolvesista liljanvalkoisten peräsimeen hypännyt Nuno on ison haasteen edessä, mutta edellisseurassa asiat sujuivat kuitenkin varsin mallikkaasti. Nyt paineet ovat eittämättä suuremmat. Sunnuntain voimasuhteet riippuvat myös paljon siitä, nähdäänkö Harry Kane normaaliin tapaan kentällä. Kanen tilanne on ollut varsin epäselkeä jo pidemmän tovin ja stara jätti mm. joukkueen harjoituksiin tulematta.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Cityn ennakkosuosikin asema on ehkä kuitenkin hieman yliampuva. Etenkin, kun Pep Guardiola joutuu lähtemään kohtaamiseen ilman arvokkainta pelaajaansa Kevin De Bruynea. Belgialainen kärsii nilkkavammasta. Myös Phil Foden jättää tämän matsin välistä. Muu kokoonpanotilanne onkin sitten oma lukunsa, sillä Guardiolan rotaatioruletti saattaa aina yllättää. Eiköhän tuorein hankinta Jack Grealish kuitenkin nähdä kehissä.

Kauden avausottelussa on aina oma jännityksensä, enkä itse usko tästä Citylle kovinkaan helppoa iltapuhdetta. Lähdetäänkin pelivalinnan puolesta hakemaan molempien joukkueiden osumaa, jolle kerrointa irtoaa kirjoitushetkellä 1.85. Vaikka molemmat lähtevät ainakin ensimmäisellä puolikkaalla vähän tunnustelemaan ottelua, on näissä hyökkäyksissä sellaista taikuria että maaleja nähtäneen.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.85 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

Edellinen artikkeliViikon Valiovihje: Manchester United – Leeds
Seuraava artikkeliVideo: Robert Taylor ratkaisi voiton kylmänviileällä ”hyppyrankkarilla”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän