Southampton – Bournemouth avaa kuudennen kierroksen

Southampton isännöi Bournemouthia perjantai-illan ainoassa Valioliigan kamppailussa, kun kuudes ottelukierros laitetaan käyntiin. Molemmat näistä Etelä-Englannin seuroista ovat tienanneet seitsemän pistettä viidestä ottelusta.

Viime kaudella molemmat kohtaamiset päättyivät tasatulokseen. Ensimmäinen matsi meni ilman maaleja Dean Courtilla, mutta illan näyttämöllä St Mary’s Stadionilla joukkueet jakoivat pisteet jännittävän 3-3 ottelun jälkeen.

Southampton avasi sarjakauden kahdella tappiolla Burnleylle ja Liverpoolille. Sen jälkeen Saints voitti Brightonin ja Sheffield Unitedin vieraissa, sekä tasasi pisteet Manchester Unitedia vastaan kotikentällä. Tänään Southampton voi hyvinkin napata kauden ensimmäisen kotivoiton.

TSEKKAA TÄMÄ:

Bournemouthilla on kaksi voittoa viiteen matsiin, kun Aston Villa taipui vieraissa ja Everton edelliskierroksella kotona. The Cherries jäi ilman täysiä pisteitä tasapelissä Sheffield Unitedia vastaan, sekä tappioilla Leicesterille ja Manchester Citylle. Eddie Howen miehistö on kärsinyt runsaasti loukkaantumisista ja poissaolijoita on runsaasti tänäänkin.

Mielenkiintoisen näiden kahden joukkueen historiasta tekee se, että Bournemouth ei ole koskaan voittanut Southamptonia vieraissa. Otteluita on historiassa 15 kaikki kilpailut mukaan lukien. Saldona on kuusi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kahdeksassa ottelussa Bournemouth on jäänyt kokonaan maaleitta.

Pelivihjeessä ei odoteta samankaltaisia maalijuhlia, kuin viimeksi näiden tiimien kohdatessa. Southampton on edellispeleissään puolustanut tarkasti ja jättänyt vastustajan maaleitta useampaan otteeseen. Bournemouthin otteluissa sen sijaan molemmat joukkueet ovat maaleilla juhlineet, mutta tänään odotetaan Sotonin pitävän tahtipuikkoa kädessään.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Huuhkajat nousi kolme sijaa uusimmassa FIFA-rankingissa

Edellinen artikkeliVideo: Loris Kariukselta jälleen paha moka – nyt hutipusku Eurooppa-liigassa
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Geflen pelaajat ja ainoa vierasfani juhlivat voittoa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän