Soton isännöi Liverpoolia illan ainoassa Valjupelissä

Soton isännöi Liverpoolia maanantai-illan ainoassa Valioliigan matsissa ja tämä mittelö antaa eväät alkavan viikon tuplaukseen. Tällä viikolla tuplauksessa on tarjolla normaalia tuhdimpi 6000€ jackpot!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 6000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Liverpool matkaa etelään Southamptonin vieraaksi ja Jürgen Kloppin miehistö on taatusti tänään motivoitunut. Alla on kaksi tasapeliä sarjan heikoimpia joukkueita vastaan, kun monien yllätykseksi sekä WBA että Newcastle onnistuivat ryöväämään Poolilta pisteitä. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä pahimman verivihollisen Manchester Unitedin nousu tasapisteisiin sarjan piikkipaikkaa uhkaamaan, on tänään vierasvoitto odotettavissa.

Southampton ei ole helppo vastus yhdellekään joukkueelle tässä sarjassa, sen on Ralph Hasenhüttl joukkueineen osoittanut hyvillä otteillaan. Saints on kuitenkin ollut hieman laskusuhdanteessa, josta merkkinä kolmen ottelun kuiva jakso ilman tehtyjä maaleja. Ehkä tänään on Danny Ingsin aika rokottaa vanhaa seuraansa osumalla verkon perukoille?

Niin tai näin, mutta vieraiden menestykseen uskon vahvasti. Soton ei kuitenkaan Liverpoolia taatusti helpolla päästä ja yksi erinomainen pelikohde tähän otteluun olisikin molempien joukkueiden maali + 2.5 maalin rajan ylitys reippaalla kahden kertoimella. Tartutaan kuitenkin kohteeseen, joka osuakseen vaatii kyseisen 2.5 maalin rajan rikkoutumisen, sisältäen vierasvoiton.

TUPLAUKSEEN!

Video: James Milner leikkaamassa nurmikkoa saksien ja viivoittimen kanssa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here