Slovakia Suomen jatkoonpääsyä jeesaamassa?

EM-kisat ovat tarjonneet juuri sellaista fiilistasoa, mitä futisihminen on saattanut odottaa, eikä vähiten Huuhkajien takia. Huuhkajien jatkoonpääsy on edelleen mahdollinen, enkä luovuta ennen kuin viimeinenkin toivo on mennyt. Tässä kohtaa pureudun erääseen Suomen kannalta merkitykselliseen matsiin. Kyllä, Slovakian voitto on mahdollinen.

Slovakia – Espanja 

Melkoista kerroinkattausta tarjolla… Luis Enriquen Espanja on jonkinasteisessa kipsissä, enkä odota nihkeän pelailun muuttuvan sinällään vahvasti esiintynyttä Slovakiaakaan vastaan. Slovakia voitti Puolan, mutta koki niukan tappion Ruotsille – Espanja puolestaan kompuroi molemmat matsinsa tasapeleiksi, joten nyt tarvitaan kipeästi voittosarakkeeseen merkintää. 

Slovakialle riittänee keskiviikkoisesta myräkästä tasapeli, ja sitä se varmasti lähtee hakemaan. Puolustaja Denis Vavro nappasi itselleen koronavirustartunnan, ja nyt ryhmässä varmasti jännitetään viruksen mahdollista leviämistä. Toivottavasti uusia poissaoloja ei ilmaannu. 

Vahvaa kritiikkiä pelaajavalintojen, pelaamisen sekä yleisen esiintymisen suhteen saanut Espanja saa riveihinsä takaisin Sergio Busquetsin. Se, millainen on Busquetsin hyöty joukkueelle, onkin sitten oma juttunsa. 

Pelivalinta

17 tuntumassa pyörivä Slovakian suoran voiton kerroin on mielestäni melkoinen. Kun pälyillään joukkueiden kahden ensimmäisen matsin suorittamista, en pysty lukemaa alkuunkaan allekirjoittamaan. Vaikka Slovakia lähteekin ottelussa puolustusvoittoisesti liikenteeseen ja antaa pallonhallinnan Espanjalle, on Espanjalla iso työ murtautua kunnon maalipaikoille, mikäli muutosta peli-ilossa ei tapahdu. 

Espanjan mahdollinen aikainen maali toki pelinkuvaa muuttaisi, mutta itse luotan Slovakian kollektiiviseen puolustamiseen. Slovakia ah +1 -valinnasta tarjottu aasialainen tasoitusvetokerroin 3,80 kelpaa lapulle. Slovakian voitosta tai tasapelistä valinta voitolliseksi, maalin tappiolla panos takaisin ja reilummilla tappioilla lappu reisille. Tällä mennään. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here