SJK hankki kolme uutta pelaajaa miehistöönsä

sjk hankki kolme pelaajaa

Veikkausliigan tyvipäässä majaileva SJK on hankkinut kolme pelaajaa miehistöönsä. Sopimukset ovat tämän kauden loppuun ja ne sisältävät option ensi kaudesta.

Trinidad ja Tobagon maajoukkuemies Shahdon Winchester, kenialainen Peter Opiyo ja ukrainalainen Denys Oliynyk liittyvät joukkueesee. Winchester ja Opiyo ovat pelanneet Veikkausliigaa aiemmin FF Jaron paidassa. Oliynyk on pelannut Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa.

26-vuotias Shahdon Winchester on laitahyökkääjä tai keskushyökkääjä, joka pelasi Jarossa kausilla 2013 ja 2014 yhteensä 55 liigaottelua, joissa syntyi 17 maalia ja 4 maalisyöttöä. Winchester pelaa Trinidad ja Tobagon maajoukkueessa, jossa edellinen maali syntyi MM-karsinnoissa Meksikoa vastaan viime lokakuussa. Hän siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla, sopimuksen meksikolaisen Murcielagosin kanssa päätyttyä kesäkuussa.

25-vuotias Peter Opiyo voi pelata keskikentän keskustassa useampaa roolia. Hän pelasi Jarossa kausilla 2014 ja 2015 yhteensä 51 ottelua. Sopimus Jaron kanssa päättyi joukkueen putoamiseen. Hän on pelannut Kenian maajoukkueessa yhdeksän ottelua, joista kuusi on MM-karsinnoissa. Maajoukkueessa on syntynyt myös yksi maali. Näistä kuusi on MM-karsintaa. Viimeisin maaottelu on vuodelta 2014. Jaron jälkeen hän on pelannut Qatarissa, ja siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla.

31-vuotias Denys Oliynyk on vasemman laidan hyökkäävä pelaaja. Hän on pelannut Ukrainan pääsarjan lisäksi Hollannin pääsarjassa Vitesse Armheimissa kahden kauden ajan ja kaudella 2016-2017 Saksan pääsarjassa Darmstadt 98:n riveissä. Hän on lisäksi pelannut Ukrainan maajoukkueessa 12 ottelua. Seinäjoelle hän siirtyy vapaalla siirrolla.

Kolmikko on ollut SJK:n harjoituksissa mukana tästä viikosta alkaen. SJK pyrkii saamaan koko kolmikon peliluvat mahdollisimman pian ja osa voi olla jo mukana, kun SJK kohtaa vierasottelussa IFK Mariehamnin sunnuntaina klo 19:00 alkavassa ottelussa.

SJK hankki kolme pelaajaa

Lähde: SJK

— —
LUE MYÖS: Video: Dragan Mihajlovic laukoi maalin 75 metristä Sveitsin liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here