SJK vahvistuu espanjalaispuolustajalla – HJK:n tähtipelaaja siirtyy Kuwaitiin

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - CoolbetSJK vahvistaa puolustustaan

SJK on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen espanjalaispuolustaja Aimarin kanssa. Sopimuksessa on lisäksi optio ensi kaudesta. Aimar liittyi joukkueen mukaan maanantaina ja hän on käytettävissä ensi lauantaina, kun SJK kohtaa Helsingin IFK:n Helsingissä.

29-vuotias Aimar pelasi vielä päättyneellä kaudella Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda Divisionissa Llagosteran joukkueessa. Aimarin pelipaikka on puolustuksen keskustassa tai sen oikealla laidalla. Kaikkiaan pelejä Espanjan toisella sarjatasolla on kertynyt kahdella viime kaudella 39 ja niissä on syntynyt myös yksi maali.

Medo siirtyy HJK:sta Kuwaitiin – Ghanalaislupaus loppukaudeksi Klubiin

Veikkausliigan sarjataulukossa toisena oleva HJK joutuu tulemaan loppukauden toimeen ilman Mohamed Kamaran eli Medon palveluksia. 28-vuotias Medo siirtyy Kuwaitin pääsarjassa pelaavan Al Kuwait SC:n riveihin.

Medo ehti pelata tällä kaudella 21 ottelua Veikkausliigassa. Medo siirtyi HJK:sta Partizan Belgradiin syksyllä 2010 ja hän on edustanut myös Boltonia ja Maccabi Haifaa. HJK:n riveissä Medo voitti Suomen mestaruuden 2009 ja 2010.

Medo vahvisti siirron uudelleentwiittaamalla seuran päivityksen:

HJK tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä loppukauden kestävän lainasopimuksen ghanalaisen Evans Mensahin kanssa. Sopimuksessa HJK:lla on optio ensi kaudesta sekä osto-optio.

Nuori 18-vuotias laitahyökkääjä Evans Mensah on noussut Chelsean ex-valmentajan Avram Grantin alaisuudessa Ghanan maajoukkuerinkiin. Mensah on edustuskelpoinen jo huomisessa PK-35 -ottelussa.

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here