SJK vahvisti joukkuettaan kahdella Ilveksen tähtipelaajalla

SJK julkaisi maanantaina kaksi todellista pelaajavahvistusta, kun Ilvestä kaksi edellistä kautta edustaneet Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng siirtyvät Seinäjoelle. Molempien sopimukset kattaa kauden 2018 ja niissä on optio kaudesta 2019.

–  Molemmat pelaajat ovat osoittaneet kykynsä ja taitonsa parin viime kauden aikana Veikkausliigassa. Kaikki Veikkausliigaa seuraavat tietenkin tietää kuinka kovan tason pelaajista on kyse ja he tulevat omilla vahvuuksillaan vahvistamaan meidän joukkuettammeSJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Olen itseasiassa hyvin innoissani liittyessäni SJK:hon. Kun olemme pelanneet siellä Ilveksen kanssa, olen ollut todella otettu seuran fasiliteeteistä ja siitä millainen seura SJK on. Juttelin myös entisten SJK-pelaajien kanssa ja he kaikki kertoivat pelkästään hyviä asioita seurasta ja seuran ilmapiiristä. Olen myös jutellut seuran jalkapallotoimenjohtajan ja uuden päävalmentajan kanssa ja se intohimo ja kunnianhimo mikä heillä on, oli ratkaiseva tekijä. Joten olen oikein tyytyväinen ottaessani tämän uuden askeleen urallani, sanoo Reuben Ayarna.

– On minulle kunnia olla osa SJK:ta ja olen iloinen tästä siirrosta. SJK on yksi Suomen suurimpia seuroja, joka on voittanut pokaaleja ja tämä on minulle uusi haaste urallani. En malta odottaa että pääsen tapaamaan uudet joukkuekaverini ja kaikki seuran kannattajat. Toivon että saavutamme jotain mahtavaa yhdessä. Itse lupaan tehdä kaikkeni sen eteen, sanoo Emile Paul Tendeng. 

Lisäski SJK on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajahankinnan kaudelle 2018, kun se solmi vuoden pelaajasopimuksen ruotsalaisen Anders Bååthin kanssa. Bååth on 26-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on pelannut 127 ottelua Ruotsin pääsarja Allsvenskanissa. Hän on pelannut Allsvenskania Syrianskan ja Gefle IF:n riveissä, toimien jälkimmäisessä kapteenina. Sopimus SJK:ssa kattaa ensi kauden kokonaan ja siinä on optio kaudesta 2019.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here