Junioripitoinen SJK Akatemia pelaa mahtavaa kautta. Nyt joukkue on edennyt jo Ykkösen nousukarsintafinaaliin Gnistania vastaan.

SJK Akatemia murjoi vieraskentällä MP:n numeroin 1-4 (0-2) Ykkösen nousukarsintojen yksiosaisessa välierässä viikonloppuna.

Kasper Paananen vie seinäjokelaisvieraat johtoon heti 3. minuutilla. Olatoundji Tessilimi lisäsi 22. minuutilla taukonumeroik si 0-2.

MP:n Santeri Stenius kavensi 68. minuutilla. SJK Akatemian Adam Mekki osui kuitenkin vain muutama minuutti myöhemmin, ja Elari Hautamäki viimeisteli neljännen maalin 85. minuutilla.

SJK Akatemia kohtaa nousukarsintojen finaalissa vieraskentällä Gnistanin lauantaina 21. lokakuuta. Ottelun voittaja etenee Veikkausliigan kaksiosaiseen karsintaan, jossa vastaan tulee KTP tai IFK Mariehamn.

Teoriassa on siis mahdollista, että ensi kaudella Veikkausliigassa pelaisi SJK ja reservijoukkue SJK Akatemia. Eli kaksi joukkuetta Seinäjoelta.