Ruotsin pääsarjassa nähtiin uskomattoman hieno nousu lisäajalla, kun Sirius painoi aivan lopussa peräti kolme maalia.

Sirius kaatoi kotikentällään Degerforsin numeroin 3-1 (0-1) Ruotsin Allsvenskanissa sunnuntaina. Ottelun lisäajasta muodostui dramaattinen!

Lisäajalle lähdettäessä Degerfors johti numeroin 0-2 ja oli matkalla vierasvoittoon. Siriuksen Wessam Abou Al kuitenkin kavensi 91. minuutilla ja tasoitti 95. minuutilla. Eikä riemu jäänyt siihen.

Nimittäin Sirius sai vielä 99. minuutilla luotua painetta. Lopulta vaihtomies Herman Sjogrell pamautti täydellisellä kudilla pallon vasempaan yläkulmaan, 3-2!

Ottelu oli tärkeä myös putoamiskamppailun kannalta. Lähes varman voiton menettänyt Degerfors jatkaa putoajan paikalla, kun taas Sirius on nyt kaksi pistettä putoajakarsijan paikan yläpuolella.