Sir Alex Ferguson palaamassa valmennuspuuhiin?

Sir Alex Ferguson ei ole kerennyt olla eläkkeellä kuin muutaman kuukauden, kun häntä jo yritetään kalastella takaisin valmennuspuuhiin. Socceroos eli Australian jalkapallomaajoukkue on ilman valmentajaa tällä hetkellä, koska saksalainen Holger Osieck sai potkut Australian hävittyä Brasilialle ja Ranskalle lukemin 6-0. Nyt Australiassa on huhuiltu hankkeesta, joka yrittää saada Fergusonin maajoukkueen valmentajaksi. Hankkeen puuhamiehenä toimii Sir Alexin entinen valmennettava Mark Bosnich.

Bosnich mainitsee Triple M:n haastattelussa, että hänellä olisi syynsä olla ehdottamatta häntä manageriksi, mutta kertoo joukkueen tarvitsevansa jonkun Fergusonin kaltaisen. Bosnich viittaa tällä viimeisten Manchester United-vuosien viileisiin väleihin Fergusonin kanssa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ferguson vietti Unitedin valmentajana 26 vuotta, mutta harva tietää, että hän on valmentanut myös Skotlannin maajoukkuetta. Hän oli Skotlannin luotsina vuoden 1986 mm-kisoissa, mutta ei onnistunut viemään joukkuetta alkulohkoa pidemmälle.

Sky Sports

Edellinen artikkeliPikkuhuuhkajien avaus Moldovaa vastaan
Seuraava artikkeliItalian maajoukkueelta on sosiaalinen media kielletty MM-kisojen aikana