Siirtopommi – Mikael Forssell siirtyy HIFK:n riveihin!

https://twitter.com/MikaelForssell/status/851431490709843968

Helsingin IFK ja hyökkääjä Mikael Forssell ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. HIFK tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Forssell on pelannut 87 A-maaottelua ja hän on Suomen maajoukkuehistorian toiseksi tehokkain maalintekijä. Forssell on pelannut pelaajaurallaan yli kymmenen vuotta Euroopan jalkapallokentillä Englannissa ja Saksassa.

Forssell on harjoitellut HIFK:n mukana joulukuusta lähtien ja hän on sopeutunut joukkueeseen omien sanojensa mukaan erinomaisesti. ”Miklu” on ollut joukkueharjoituksissa loistava ja hän tuo runsaasti lisäarvoa joukkueelle.

– Olen treenannut pitkään joukkueen kanssa ja nyt on tosi kiva päästä tositoimiin. Tunnen olevani osa joukkuetta, ja meillä on hyviä pelimiehiä ringissä. Olen tuntenut itseni ensimmäisestä päivästä osaksi joukkuetta. Sekin helpotti, että tunsin melkein puolet henkilökohtaisesti ennen kuin tulin joukkueeseen. Jätkät ovat ottaneet minut hyvin vastaan, Forssell kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Totta kai uskon ja toivon, että pystyn tekemään kentällä maaleja. Kentän ulkopuolella haluan olla esimerkkinä varsinkin nuorimmille pelaajillemme. Minulla on paljon annettavaa ja haluan pelata futista. Olen todella kiitollinen, että saan olla mukana IFK:ssa ja uskon tuovani lisäarvoa joukkueelle, Forssell sanoo.

HIFK:n kannattajia Forssell kuvailee intohimoisiksi.

– Tulen erittäin nöyränä joukkueeseen mukaan. IFK:n faneilla on paljon intohimoa ja sitä tarvitaan jalkapallossa. Kaipaamme tukea kentälle ja myös minä tarvitsen sitä. Minun tehtäväni on voittaa fanien luottamus ja saada tukea niiltä, jotka ajattelevat siirtoani positiivisena. Elämässä ja futiksessa mikään ei tule ilmaiseksi. Odotan innolla ensimmäistä kotiotteluani, Forssell sanoo.

Forssell saatetaan nähdä ensimmäisen kerran HIFK-paidassa lauantaina, kun helsinkiläiset kohtaavat Telia 5G-Areenalla sarjanousija JJK:n

Lähde: HIFK:n verkkosivut

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!