Siirtohuhut Wesley Sneijderin ympärillä kiihtyvät

parcali-bayrak

 

 

Sneijder Chelseaan?

Kansainvälinen media spekuloi kiivaasti kriisijoukkue Chelsean pelaajasiirroista. Aiemmin viikolla eri lähteet kertoivat Jose Mourinhon aikovan potkia joukkueensa alisuorittajat pellolle ja vahvistavan rivejä uusilla hankinnoilla.

Vahvasti spekulaation keskiössä on ollut brasilialainen Oscar, jonka peliesitykset eivät ole miellyttäneet Chelsea-manageria. Oscarin korvaajaksi on kaavailtu Galatasarayn hollantilaista Wesley Sneijderia.

Mikäli Chelsea todellakin myy brassin pois, niin Sneijder voi hyvinkin osoittautua Mourinhon siirtokarusellin avainpalaseksi.

Sneijder oli Mourinhon luottopelaaja Interissä. Kaksikko oli voittamassa huikeaa triplamestaruutta kaudella 2009/10. Sneijder kuului milanolaisten kivikovaan keskikentän kolmikkoon, jossa nähtiin usein myös argentiinalaiset Esteban Cambiasso ja Javier Zanetti.

Chelsea etsii tällä hetkellä kuumeisesti takuuvarmoja suorittajia nostamaan surkean syksyn pelanneen jättiläisen pois suosta.

Puoliaika.comin toimitus liputtaakin vahvasti Sneijderin siirtymistä Valioliigaan ja nähtäväksi jää liittyykö molemmilla jaloilla puhtaasti laukova hollantilainen juuri Chelsean riveihin.

 

Sneijderin parhaat palat viime kaudelta:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän