Siirtohuhut vahvistuvat – Antoine Griezmann tulossa Zlatanin korvaajaksi

Siirtohuhut voimistuvat Antoine Griezmannin osalta. Viekö tie Old Traffordille?
Siirtohuhut voimistuvat Antoine Griezmannin osalta. Viekö tie Old Traffordille?

Manchester Unitedin valmentaja Jose Mourinho sai jobinpostia viime torstaina, kun ykköshyökkääjä Zlatan Ibrahimovic loukkasi polveaan alastulossa Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtia vastaan. Zlatan on loppukauden sivussa polvivamman takia.

Zlatanin korvaajaksi on nousemassa 25 maalia tällä kaudella Atletico Madridille iskenyt 26-vuotias ranskalaiskärki Antoine Griezmann, jota on huhuttu jo useamman kuukauden ajan ManU-paitaan. Griezmann on itse kuitannut huhut kertomalla, että hän aikoo jatkaa Atleticossa myös ensi kaudella.

Manchester United on ollut erittäin aktiivinen ja kiinnostunut saamaan Griezmann joukkueeseensa. Vaikeuttava tekijä on se, että Griezmannin sopimuksessa on sadan miljoonan euron ulosostopykälä.

– Ulosostopykälä rajoittaa ostajaehdokkaita, Griezmannin asioidenhoitaja Eric Olhats kertoi ranskalaiselle Telefoot-ohjelmalle.

Griezmann allekirjoitti viime kesänä viisivuotisen jatkopahvin Atleticon kanssa, joka pitää ranskalaishyökkääjän seurassa vuoteen 2021 asti. Griezmann siirtyi Atletico Madridiin vuonna 2014 Real Sociedadista noin 30 miljoonan euron siirtosummalla.