Siipirikkoiset Lyon ja PSG vastakkain illan viimeisessä

Siipirikkoiset Lyon ja PSG ovat vastakkain illan viimeisessä, kun Ranskan pääsarjan illan viimeinen kohtaaminen starttaa 21:45.

Korona, loukkaantumishuolet ja Afrikan mestaruuskisat kurittavat molempia jengejä illan taistoon lähdettäessä. PSG on joka tapauksessa suosikki ja tämä kausi on ollut jälleen pariisilaisten voittokulkua. Se on toki itsestäänselvyys, kun materiaali on omalla tasollaan. Lyonia odoteltiin varmasti myös kauden alla kärkikamppailuihin, mutta legendaarinen suurseura konttaa tällä hetkellä keskivaiheilla Ligue 1 taulukossa.

Illan kiinnostavin asia löytyy avauskokoonpanoista. Odotuksissa on, että vierailta puuttuu Neymarin lisäksi Leo Messi, joka on tietysti iso heikennys pariisilaisten hyökkäyspeliin. Myös Lyonin hyökkäyksestä puuttuu Moussa Dembeleä lukuunottamatta melko pitkälti kaikki. Afrikan mestaruuskisat ovat vieneet molempien rostereista useita avauksen pelureita. Jo tästäkin syystä kokeillaan lapulle alle kolmen maalin linjaa. Kolmella maalilla panos palautuu, mutta kaikki sen alle jäävä voitetaan.

Pelivihje: Ottelussa alle 3 maalia (2.09 @Coolbet)

Kerroin on poimittu artikkelin kirjoitushetkellä ja voi muuttua ennen ottelun alkua.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here