Video: Xherdan Shaqiri laukoi saksipotkumaalin Liverpool-debyytissään

shaqiri laukoi saksarin

26-vuotias sveitsiläistähti Xherdan Shaqiri siirtyi pari viikkoa sitten Liverpooliin. Mies laukoi viikonloppuna debyytissään upean saksarimaalin!

Hän siirtyi uuteen seuraansa Stokesta viisivuotisella sopimuksella. Laitahyökkääjä pelasi Stokessa viimeiset kolme kautta. Viime kaudella hän pelasi 36 ottelua, joissa syntyi kahdeksan maalia. Hän on pelannut urallaan myös Bayern Münchenissä, Interissä ja FC Baselissa.

Liverpool kaatoi viikonloppuna Manchester Unitedin numeroin 4-1 (1-1). Shaqirin tekemä 4-1-maali oli uskomattoman kaunis saksari. Ihan kelpo suoritus debyyttimatsissa!

Xherdan Shaqiri laukoo saksarimaalin

https://twitter.com/LFC/status/1023521013290741760

Jos twiitti ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Nuorehkosta iästään huolimatta Shaqiri on ehtinyt pelata jo kolmissa (Etelä-Afrikka 2010, Brasilia 2014 ja Venäjä 2018) MM-kilpailuissa Sveitsin paidassa. Tänä viikonloppuna huipentuvissa Venäjän kisoissa hän pelasi neljä ottelua, kun Sveitsin taival katkesi lopulta neljännesvälierissä Ruotsia vastaan.
— —
LUE MYÖS: Tuija Hyyrynen teki jatkosopimuksen Juventuksen kanssa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here