Seurapomo: ”Tévez vaatii meiltä 290,000 €/viikko”

westham_logo

West Ham Unitedin seurapomo kertoi Carlos Tévezin vaativan mammuttimaista palkkaa palatakseen Hammersiin.

West Ham United etsii kuumeisesti uutta maailmanluokan maalintekijää riveihinsä. Unitedin hankintalistalla ovat viime päivien siirtohuhujen mukaan olleet niin Lyonin Alexandre Lacazette, kuin AC Milanin Carlos Baccakin. Lacazetten allekirjoituksesta taistelee myös Hammersin paikalliskilpailija Arsenal. Baccan perässä taas on vahvimmin ollut Atlético Madrid.

Nyt West Ham on kuitenkin kääntänyt päänsä myös Etelä-Amerikkaan ja puheenjohtaja David Sullivan mukaan seura on tehnyt tarjouksen ex-West Ham -peluri Carlos Tévezille. Sullivan kertoi Boca Juniors -hyökkääjän torjuneen ensimmäisen tarjousehdotuksen ja lähettänyt massiivisen palkkapyynnön paluupostissa.

Yritimme saada Tévezin takaisin, mutta hän vaatii 290,000 euroa viikossa. Viimeisellä kaudellaan Juventuksessa hän oli fantastinen, mutta 290 tonnia viikossa? Hän selittää aina rakastavansa West Hamia, mutta näköjään hän tarkoittaa ”rakastan West Hamia jos maksatte 290 tuhatta viikossa”, puheenjohtaja laukoi sarkastisesti.

Sullivan kertoi olevansa valmis hankkimaan argentiinalaisen takaisin, mutta moiseen palkkapyyntöön seura ei kykyne hyökkääjän iän huomioon ottaen.

Tarjosin hänelle itse asiassa 175,000 € viikossa plus bonukset päälle. Mielestäni se on huikea tarjous henkilölle, joka kertoo rakastavansa seuraamme. Ja se oli myös valtava riski meille, sillä hän on jo 33-vuotias (oikeasti 32v) eikä ole hän ole mitenkään loistanut Etelä-Amerikassa. Pitäisikö meidän maksaa 290 tuhatta pelaajalle joka on nähnyt kenties jo parhaat päivänsä? Hän varmaankin pysyy Bocassa, sillä Carlos ei maksa hirveästi veroja Argentiinassa, Sullivan tilitti The Mirrorin haastattelussa.

Lähde: Goal.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän