Cittadella hakee ryöstöä Beneventosta!

Taistelu paikasta Italian pääsarjaan kovenee, kun Serie B:n -kausi on edennyt playoffseihin saakka. Cittadella ja Benevento kohtaavat tänään toisessa semi-finaalissa. Cittadella selvisi nousupeleihin pienellä marginaalilla, mutta on yllätysvalmis joukkue, joten tästä saadaan mielenkiintoinen taistelupari.

Viikonlopun puolivälierissä Cittadella otti vakuuttavan voiton Speziasta. Sarjassa kuudenneksi sijoittunut Spezia lähti täten laulukuoroon, vaikka pääsi hakemaan jatkopaikkaa kotikentällään. Tämä ottelu antoi taatusti paljon itseluottamusta Cittadellalle, eikä Benevento ole lainkaan ylittämätön este nousua ajatellen. Cittadellan kärkipelaaja Gabriele Moncini on ollut mainiossa vireessä, joka lupaa hyvää kotijoukkueelle.

Viime kaudella Serie A:sta tippunut Benevento pelasi kohtalaisen kauden divarissa, ollen kolmas. Suora nousu jäi kuitenkin haaveeksi, kun Brescia ja Lecce veivät paikat nenän edestä. Vierailijat ovat pitäneet vain yhden nollapelin edelliseen neljääntoista otteluun, joka antaa uskoa siihen, että Cittadellan mahdollisuudet maalintekoon ovat hyvät.

Pelivalinta: Cittadella voittaa (2.45 @Coolbet)

Semi-finaalit ovat kaksiosaiset, joten Beneventolle tarjoutuu mahdollisuus pelata jälkimmäinen ottelu kotikentällään Stadio Ciro Vigoritolla. Se on kieltämättä etulyöntiasema, eikä ensimmäisestä osasta tarvitse hakea riskillä voittoa. Tilanne on toinen Cittadellalla, jonka täytyy ehdottomasti lähteä pelaamaan voitto mielessä, jotta saumat nousua ajatellen säilyvät elossa. Kova taistelu varmasti tiedossa!

LYÖ VETOA!

Lue myös: Kapteeni jättää Manchester Cityn – ”Nyt on aika lähteä” 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here