Serie A:n loppiaiskierrokselle pari pelivalintaa

Serie A:n loppiaiskierrokselle poimitaan pari pelivalintaa, kun illan huippuotteluissa kohtaavat AC Milan – AS Roma & Juventus – Napoli.

AC Milan lähtisi normaalitilanteessa Roman isäntänä kohtalaisen selkeänä suosikkina matsiin, mutta nyt kokoonpanohuolet painavat. Avauksesta on sivussa erinäisistä syistä varovaisestikin arvioiden puolet pelaajista, joka on nostanut Rossonerin kertoimia roimasti.

Pelivalinta kohdistuukin vieraiden onnistumiseen. Jose Mourinho on saanut ryhmänsä hyvään lyöntiin ja Giallorossi on kivunnut sarjassa takaisin europaikkojen tuntumaan. Kertoimet ovat kallistuneet viikon mittaan hieman vieraiden laariin, mutta tuplamerkillä yhdistettynä 3.5 maalin underiin saadaan edelleen miellyttävää kerrointa.

Pelivihje: AS Roma tai tasapeli & alle 3.5 maalia (2.17 @Coolbet)

Illan viimeinen näytös klo 21:45 alkaen mitellään Juventuksen ja Napolin välillä. Juventuksen kausi on ollut matalalentoa jatkumona viime kaudesta, mutta Max Allegrin nippu alkaa vähitellen saada juonen päästä kiinni. Edellisen viiden Serie A:n ottelun saldo on neljä voittoa ja yksi tasapeli.

Napoli menee Rossonerin kanssa samaan kastiin siinä, että huolia kokoonpanon suhteen piisaa. Etenkin Afrikan mestaruuskisoihin lähtenyt kaksikko Kalidou Koulibaly & Andre Zambo Anguissa on iso menetys napolilaisille. Vahvasti kauden aloittanut Napoli on hiipunut ja lähtökohdat satavat huolella Juven laariin. Uskotaan siihen, että Napolin tehoton jakso jatkuu hyökkäyksessä ja Juventus hoitaa tästä täydet pisteet nollapelillä.

Pelivihje: Juventus voittaa & Napoli ei tee maalia (2.45 @Coolbet)

Kertoimet on poimittu artikkelin kirjoitushetkellä ja voivat muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here