Sebastian Sorsa lopettaa pelaajauransa

33-vuotias Sebastian Sorsa lopettaa menestyksekkään pelaajauransa. Puolustajan lopettamispäätös kypsyi tämän syksyn aikana ja sen johdosta Kuopion Palloseura ja Sorsa ovat purkaneet voimassaolleen kauden 2018 kattaneen pelaajasopimuksensa.

Sorsa pelasi päättyneellä sarjakaudella 25 Veikkausliigaottelua hopeaa voittaneen Kuopion Palloseuran riveissä onnistuen maalinteossa yhden kerran. Päätös ammattiuran päättämisestä ei ollut pelaajalle helppo.

– Taustalla on monia syitä, mutta kaikkein selkein on se, että enää en usko voivani lunastaa paikkaani kentällä samalla tavalla kuin ennen. Olen pelannut Suomen toiseksi parhaassa joukkueessa, jossa minun statuksellani olevan pelaajan on kyettävä harjoittelemaan ja pelaamaan sataprosenttisesti. Minun kohdallani on tullut aika, jolloin on syytä siirtyä sivuun, Sorsa kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

– Erityisen vaikeaa lopettaminen on hienon Kuopion-vuoteni takia. Olen syvästi kiitollinen Kuopion Palloseuran pelaajille, valmentajille, taustaorganisaatiolle, faneille ja koko kaupungille kaikesta siitä lämmöstä ja avusta, joka mahdollisti ikimuistoisen hopeakauden. Tahdon toivottaa KuPS:lle tonneittain onnea tulevaan liigakauteen ja euro-otteluihin. Sorsan on aika lentää takaisin etelään, mutta Savo ei unohdu koskaan. Kiitos.

Sorsa voitti ammattilaisuransa aikana kuusi Suomen mestaruutta HJK:ssa sekä kolme kertaa Suomen Cupin. Hän pelasi urallaan kuusi A-maaottelua ja kuusi B-maaottelua.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here