Sassuolon vahvalle vireelle jatkoa?

Sassuolon vahvalle vireelle on toiveissa jatkoa, kun vastassa on Udinese klo 21:45 alkaen. Triplaukseen päästään hyödyntämään single-vetoa.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Triplausperjantai on taas käsillä ja Sassuolon reipas kakkosen kerroin pistää silmään illan ainoasta Serie A:n matsista. Vaikka isänniltä puuttuukin riveistään avainpelaajia Francesco Caputon, Domenico Berardin ja Filip Djuricicin verran, on joukkue silti vahvoilla täyteen pistepottiin. Sassuolon virettä kuvastaa se, että vaikka nämä kolme avauksen ukkoa puuttuivat myös edellispelistä Napolia vastaan, onnistui joukkue hakemaan etelästä 0-2 vierasvoiton Manuel Locatellin ja Maxime Lopezin maaleilla.

Illan vieras Udinese on lähtökohtaisesti alemman keskikastin nippu. Nyt Luca Gottin miehistö on kuitenkin aloittanut todella kehnosti sesongin ja löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Kotivoitto Parmaa vastaan on ainoa tappioton matsi tälle kautta ja valonpilkahduksia paremmasta ei ole juuri nähtävissä ollut, vaikkakin edellispeli AC Milania vastaan meinasi melkein loppuun saakka tasurina pysyä.

Sassuolo kulkee sarjassa edelleen tappioitta ja sen jatkumoon luotetaan myös tänään. Kotivoitto lähtee lapulle sillä lisäehdolla, että ottelussa nähdään alle 3.5 maalia. Isäntien poissaolot hyökkäyspäästä antavat rohkaisua siihen, ettei maalirikasta matsia nähdä.

TRIPLAAMAAN!

Video: Glen Kamara laukoi maalin Benfican verkkoon Eurooppa-liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän