Saksan ja Hollannin kohtaamisesta ei maaleja puutu

Saksan ja Hollannin kohtaaminen EM-karsinnoissa on perjantai-illan ehdottomia helmiä. Tasainen ottelu on epäilemättä luvassa, kuten kertoimet 2.04 – 3.90 – 3.52 osoittavat. Pelivihjeessä lähdetään hakemaan osumaa maalinteosta.

Näissä karsinnoissa maat ovat kohdanneet jo kertaalleen. Maaliskuussa Hollannin maaperällä pelattu matsi päättyi Saksan vierasvoittoon lukemin 2-3. Laitapuolustaja Nico Schulz viimeisteli tällöin Marco Reusin esityöstä pallon hollantilaisveskari Jasper Cillessenin selän taa varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Myös tänään odotuksissa on jännittävä ottelu.

Volksparkstadionilla Hampurissa pelattavaan matsiin joukkueet pääsevät ilman suurempia menetyksiä liikkeelle. Ainoa mainittava poissaolija on Manchester Cityn Leroy Sane, joka kärsii polven eturistisidevammasta. Die Mannschaftin riveistä kuitenkin löytyy laajuutta, joten laadukkaita laitapelaajia löytyy korvaamaan Sanea. Laatua löytyy myös Hollannin riveistä, kuten maailman laadukkaimpiin topparipareihin kuuluva Matthijs de Ligt – Virgil van Dijk.

C-lohkon tilanne on mielenkiintoinen tällä hetkellä. Saksan lisäksi ilman pistemenetyksiä lohkossa on Pohjois-Irlanti, joka ei kuitenkaan ole Saksaa tai Hollantia vielä kohdannut. Ronald Koemanin luotsaama Hollanti onkin eräällä tapaa tänään vähän pakkovoiton edessä, ettei piste-ero kisapaikkaan karkaa kovin suureksi.

Pelivihjeen kohteessa luotetaan siihen, että molemmat joukkueet onnistuvat maalin iskemään tähän matsiin. Tämän lisäksi odotuksissa on lisää maaleja, kuten edellisissä matseissa ollaan myös nähty. Kolmessä edellisessä näiden maiden kohtaamisissa on nähty keskimäärin neljä maalia ottelua kohden.

Pelivihje: Molemmat joukkueet maalin & yli 2.5 maalia (1.91 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös video: Lord Bendtner siirtyi FC Kööpenhaminaan – treeneissä sihti täysin kateissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here