Saksan futisviheriöiltä Tuplaus käyntiin sinkkukohteella

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksen läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Saksan kolmosbundes tarjoaa yhden pelin maanantain ratoksi, jossa Würzburger Kickers isännöi Eintracht Braunschweigia. Vieraat lähtevät kohtaamiseen suosikkina ja syystä, onhan joukkueiden alkukausi ollut täysin eri puuta.

Kickers on valahtanut taulukossa toiseksi viimeiselle sijalle, eikä 14 pelin 14 pistettä vakuuta. Suunta on ollut kuitenkin parempi, josta osoituksena voitot kahdesta edellismatsista.

Braunschweig taistelee toden teolla noususta ja nämä ovat niitä vieraspelejä, kun haparointiin ei ole varaa. Die Löwen onkin ollut vieraskentillä erityisen väkevä ja tänään kolme pistettä on taatusti budjetoitu jo etukäteen. BTSV lähtee sinkkuna kehiin tästä kohtalaisen kapeasta päivän tarjonnasta.

TUPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Barcelona järjesti esittelyseremonian päävalmentaja Xaville
Seuraava artikkeliVideo: Glasgow Rangersin Ryan Kent pamautti häikäisevän osuman Skotlannissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän