Saksalaisjoukkueet vastuussa tuplauksen neljännestä päivästä

Eilen nähtiin huikeaa draamaa Mestarien liigassa ja myös tuplaus osui mukavasti. Tänään jatketaan europelien merkeissä ja etenkin saksalaisjoukkueet ovat suosiossa.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Eintracht Frankfurt – FC Basel

Illan pääsävelet tulevat Eintracht Frankfurtin isännöimästä ottelusta Baselia vastaan. Kotijoukkueena Frankfurt on äärimmäisen vahva joukkue. Vaikka tänään pelataan ilman katsojia, joka on tietysti iso miinus tunnelmaan, on Frankfurt iso ennakkosuosikki. Coolbetin markkinatoppi kotivoitolle (1.70) on ehdottomasti pelattava.

Rangers- Bayer Leverkusen

Tässä parissa nähdään suomalaisten kohtaaminen, kun Glen Kamaran Rangers saa vastaansa Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenin. Vierasjoukkue on ollut hyvässä iskussa viime ajat.

Kahteen edelliseen matsiin seitsemän osumaa iskenyt Leverkusen ei varmasti lähde jarruttelemaan ensimmäisessä osassa. Päävalmentaja Peter Boszin suosima hyökkäyspainotteinen futis yllättänee Rangersin puolustuksen vähintään kertaalleen.

TUPLAAMAAN!

Tsekkaa myös: Juventuksen puolustaja Daniele Ruganilla koronavirustartunta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here