Saksa voitti Hollannin EM-karsintojen C-lohkossa sunnuntai-iltana. Lopussa syntynyt voittomaali oli varsin tyylikäs.

Saksa meni reilussa puolessa tunnissa 0-2-vierasjohtoon Leroy Sanen ja Serge Gnabryn osumilla. Toisella jaksolla Hollanti heräili ja Matthijs de Ligt kavensi heti jakson alkuun. Memphis Deapy huudatti kotiyöeisöä tasoittamalla 63. minuutilla.

Saksa teki kuitenkin vielä lopussa voittomaalin. Joukkue syötteli ensin 21 kertaa ja lopuksi hollantilaispuolustus sahattiin rikki. Nico Schulz sijoitti pallon maaliin ja näin Saksalle kova vierasvoitto.

Suomen seuraava matsi J-karsintalohkossa on Armenian vieraana tiistaialkuiltana klo 19:00.