saksa kaataa brasilian puoliaika

Jalkapallon MM-kisat 2018 käynnistyvät Venäjällä nyt torstaina 14. kesäkuuta. Neljän vuoden takaisista kisoista jäi muistiin ikuisiksi ajoiksi uskomaton välierämatsi, jossa Saksa murjoi isäntämaa Brasilian peräti numeroin 1-7 (0-5).

— —
MM-kisaveikkaus 2018 nyt nettisivuillamme – pääpalkintona kahden hengen matka Valioliiga-matsiin. Osallistu nyt!
— —

Thomas Muller teki 11. minuutilla ottelun avausmaalin. Sitten alkoi uskomaton ryöpytys, kun Saksa teki kuuden minuutin sisään peräti neljä osumaa. Miroslav Klose historiallisen 16. maalinsa MM-kisauralla, Toni Kroos kahdesti ja Sami Khedira kerran. Ottelun 29. minuutin kohdilla 0-5 ja koko Brasilia oli shokissa.

Toisella jaksolla Saksa rauhoitti tahtiaan, mutta Andre Schurrle teki kaksi maalia. Isäntien Oscari teki vielä aivan lopussa kavennusmaalin, mutta loppulukemat olivat siis 1-7!

Saksa voitti lopulta MM-kultaa, kun Argentiina kaatui finaalissa.