Klassikkovideo: Saksa murskaa Brasilian numeroin 7-1 MM-välierissä 2014

saksa kaataa brasilian puoliaika

Jalkapallon MM-kisoista 2014 jäi muistiin ikuisiksi ajoiksi uskomaton välierämatsi, jossa Saksa murjoi isäntämaa Brasilian peräti numeroin 1-7. Tuosta matsista tulee perjataina kuluneeksi päivälleen kahdeksan vuotta.

Saksa murjoi Brasilian käsittämättömästi numeroin 1-7 (0-5) MM-kisojen välierissä 8. heinäkuuta 2014. Etenkin ottelun avausjakso oli hämmentävä, sillä Saksa suorastaan leikitteli tehden maaleja mielensä mukaan.

Thomas Muller teki 11. minuutilla ottelun avausmaalin. Sitten alkoi uskomaton ryöpytys, kun Saksa teki kuuden minuutin sisään peräti neljä osumaa. Miroslav Klose viimeisteli historiallisen 16. maalinsa MM-kisaurallaan, Toni Kroos osui kahdesti ja Sami Khedira kerran. Ottelu oli 29. minuutin kohdilla numeroissa 0-5, ja koko Brasilia oli shokissa.

Toisella jaksolla Saksa rauhoitti tahtiaan tehden vain kaksi maalia, molemmista vastasi Andre Schurrle. Isäntien Oscar teki vielä aivan lopussa kavennusmaalin, mutta loppulukemat olivat siis 1-7!

Saksa voitti lopulta MM-kultaa, kun Argentiina kaatui finaalissa.