32-vuotias senegalilaislegenda Sadio Mane oli ottelun hahmona Saudi-Arabian pääsarjassa, kun mies laittoi vastustajia solmuun.

Al-Nassr kaatoi kotikentällään Al-Feihan numeroin 3-1 (0-1) Sausi Professional Leaguessa perjantai-iltana.

Vierasjoukkue oli tauolla yllätysjohdossa. Al-Nassrin Sadio Mane missasi rangaistuspotkun avausjakson lopussa, mutta toisella jaksolla hän painoi kaksi maalia.

Etenkin toinen Manen osumista oli komea. Hän nousi laidasta rankkarialueelle jallitellen useampaa vastustajan puolustajaa, ja lopulta pallo oli maalissa. Al-Nassrin toinen supertähti Cristiano Ronaldo ei ollut kokoonpanossa.

Saudi-Arabian mestaruus näyttäisi jälleen menevän kuitenkin Al-Hilalin suuntaan. Al-Hilal johtaa sarjaa (27 ottelua, 77 pistettä) ja toisena on Al-Nassr (28 ottelua, 68 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: FC Interin Jean Botue teki upean Eurogoalin kantapäällään Veikkausliigassa