Ruotsin Superettanista Tuplaus kasaan

Ruotsin Superettanista isketään Tuplaus kasaan tänä maanantaina, kun huippufutiksen alkusesonkia katkaiseva maajoukkuetauko on kutistanut tarjonnan minimiin.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Sinkkulinjalla lähdetään haastamaan uutta viikkoa, jo osittain pelilistojen kapeahkon tarjonnan vuoksi. Ruotsin toiseksi korkein sarjataso kuitenkin tarjoaa yhden ottelun Tukholmasta, kun vastakkain ovat Akrapolis ja IFK Värnamo. Vieraat lähtevät taistoon suosikkina.

Värnamon suosikin asema ei varsinaisesti yllätä edes Kurikassa. Illan vieraat ovat päästäneet sarjassa kaikkein vähiten maaleja ja ovat kovaa vauhtia matkalla kohti ensimmäistä pääsarjavisiittiään. Sarjataulukossa edellä on ainoastaan viime kaudella pudonnut Helsingborg, joka johtaa yhden pisteen turvin. Putoamistaistelussa oleva Akropolis saa todella venyä parhaimpaansa, mikäli se ei tyydy tänään pisteittä jäämään.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here