Ruotsin divarista kaivetaan maanantain Tuplaus

Ruotsin divarista kaivetaan tämän maanantain aloittava Tuplaus, kun vastakkain Superettanissa ovat IFK Värnamo ja Örgryte.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Finnvedsvallenilla tärähtää klo 20:00, kun kotijoukkue IFK Värnamo lähtee ennakkosuosikkina Örgryten kaatoon. Myös Tuplauksessa lähdetään hyödyntämään kotijoukkueen menestystä, kun Coolbetin tarjoama markkinatoppi Värnamon voitosta riittää sinkkuna kampanjaan.

IFK Värnamo on ollut sarjan vakuuttavin kotijoukkue pistekeskiarvon mukaan ja joukkue on valmistelemassa melkoista yllätystä. Viime kaudella Robin Asterhedin porukka pelasi vielä sarjaporrasta alempana, voittaen sarjan ja nousten Superettaniin. Nyt joukkue on matkalla jopa Allsvenskaniin saakka, sillä sarjan vähiten maaleja päästänyt poppoo johtaa divaria.

Luotetaan iskukykyyn myös tänään Örgryteä vastaan, joka alempaan keskikastiin kuuluu. Viime kaudella täpärästi putoamisen pisteen turvin välttänyt Örgryte saa venyä melkoiseen huippusuoritukseen, jos täysi pistepotti ei Smålandsiin jää.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here