Ruotsin cupista sinkkukohde tuplaukseen

Tämän maanantain tuplaus lähdetään viemään eteenpäin poikkeuksellisesti pelkällä sinkkukohteella, joka napataan Ruotsin cupin lohkovaiheen ratkaisupelistä.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

AIK – Kalmar

Ruotsin cupin lohkovaihe lähenee loppuaan ja paketoimatta on vielä neljäs lohko, jossa pelaavat AIK, Kalmar, Jönköpings ja Orgryte. Jatkopaikka ratkaistaan nimenomaan AIK:n ja Kalmarin välisessä ottelussa.

Kalmar on lohkon kärjessä puhtaalla pelillä, hieman yllättäen, sillä AIK oli lähtökohtaisesti puhdas ennakkosuosikki jatkoon. Jatkopaikka onkin vielä täysin tukholmalaisten käsissä, sillä joukkueet pelaavat Friends Arenalla viimeisen keskinäisen. AIK saa maukkaan kakkosen kertoimen tähän kohtaamiseen. Uskonkin, että Gnaget voittaa matsin ja painelee jatkopeleihin.

TUPLAAMAAN!

Video: Robin Lod teki avausmaalinsa Major League Soccerissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here