RoPS se vaan porskuttaa – jo viides voitto putkeen!

rops porskuttaa puoliaika

Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin neljän ottelun mielenkiintoinen keskiviikkoilta. RoPS se vaan porskuttaa – viisi matsia, viisi voittoa ja nolla päästettyä maalia!

Alkukauden yllättäjäjoukkue RoPS on voittanut nyt kaikki viisi pelaamaansa ottelua. Keskiviikkoiltana kaatui FC Lahti numeroin 2-0 (1-0). Kotijoukkueen Agnaldo Moraes teki 1-0-voittomaalin 12. minuutilla.

FC Lahti haki toisella jaksolla vimmatusti tasoitusta, mutta lopulta Lassi Lappalainen teki lisäajalla 2-0-maalin. Viisi matsia ja viisi voittoa – upea suoritus sarjan tyvipäähän povatulta joukkueelta!

Turussa kautensa heikohkosti aloittanut FC Inter kohtasi hallitsevan mestarin HJK:n. Tasaisessa ottelussa ei nähty lainkaan maaleja.

Maarianhaminassa surkeasti kautensa aloittanut IFK Mariehamn kohtasi KuPS:n. Kuopiolaisnippu haki vierasvoiton numeroin 1-4 (1-1) ja ottelun sankari oli KuPS-kapteeni Petteri Pennanen, joka teki uskomattomasti kaikki neljä maalia!