wayne rooneylta uskomaton esityö

Kesäkuussa MLS-liigassa pelaavaan D.C. Unitediin siirtynyt 32-vuotias brittilegenda Wayne Rooney teki mahtavan esityön 96. minuutilla syntyneeseen voittomaaliin sunnuntaina.

D.C. United voitti kotikentällään Orlando Cityn numeroin 3-2 (1-0). Unitedin kaikki kolme maalia merkittiin Luciano Acostalle. Tuo kolmas osuma syntyi 96. minuutilla – ja millä tavalla!

Orlando City hyökkäsi ja puolustuksen avuksi rientänyt Rooney teki näyttävän liukutaklauksen voittaen pallon omilleen. Sen jälkeen pitkä ja millimetrin tarkka kaarisyöttö vastustajan boxiin, missä Acosta puski 3-2-voittomaalin. Harvinaisen tyylikäs suoritusten sarja Rooneylta!