Rooney Puoliaika

Manchester United -legenda Wayne Rooney iski yhden uransa ikimuistoisimmista maaleista tasan seitsemän vuotta sitten. 12.2.2011 mies nimittäin teki upean saksipotkumaalin paikallisvastustaja Manchester Cityn verkkoon.

Luis Nani vei Unitedin ottelussa johtoon 41. minuutilla, mutta Cityn David Silva tasoitti pelin toisella jaksolla, 65. minuutilla. Mutta kun pelikello näytti 78 minuuttia, otti Rooney ohjat jalkoihinsa ja ratkaisi pelin. Nanin tarkka keskitys ja Rooneyn häikäisevä saksipotku, tämä maali ei United-kannattajilta unohdu.

United voitti derbyn Rooneyn maalilla 2-1 ja porskutti lopulta mestariksi asti. Rooneystä tuli lopulta Manchester Unitedin kaikkien aikojen maalintekijä, kun hän teki 559 esiintymisessä 253 maalia Punaisille Paholaisille.

Täksi kaudeksi 32-vuotias Rooney siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa Evertoniin ja on tehnyt sinisille jo 10 maalia.