36-vuotias Cristiano Ronaldo nousi jälleen Manchester Unitedin pelastajaksi, kun joukkue nousi tasoihin Atalantan vieraana.

Atalanta ja Manchester United pelasivat 2-2-tasapelin Mestarien liigan F-lohkossa tiistai-iltana.

Josip Ilicic vei Atalantan johtoon heti 12. minuutilla, mutta Cristiano Ronaldo tasoitti aivan avausjakson lopussa. Duvan Zapata vei Atalantan uudelleen johtoon 56. minuutilla, ja tuo johto piti aina lisäajalle saakka.

Pelikellossa oli 91 minuuttia, kun Ronaldo päätti väkisin tasoittaa pelin. Lopuksi pallo pomppi uudelleen Ronaldolle, jonka tarkka laukaus upposi vasempaan alapesään, 2-2.

F-lohkossa tilanne on neljän kierroksen jälkeen tasainen. ManU ja Villarreal ovat kärjessä (7 pistettä), Atalanta on kolmantena (5 pistettä) ja Young Boys neljäntenä (3 pistettä). Jäljellä on kaksi kierrosta.