Juventus haki lauantaina vierasvoiton Udinesestä. Vieraiden portugalilaistähti Cristiano Ronaldo pamautti nätin osuman avausjaksolla.

Juventus kaatoi Udinesen numeroin 0-2 (0-2). Rodrigo Bentancur vei vieraat 0-1-johtoon 33. minuutilla ja muutamia minuutteja myöhemmin oli Ronaldon vuoro osua. Tyylikäs laukaus oikeaan alapesään ja tuuletukset päälle.

Juventus on voittanut Italin Serie A:n peräti seitsemän kertaa peräkkäin ja Italian Cupin neljä kertaa peräkkäin. Tälläkin kaudella sarjassa kulkee kovaa, sillä Juve on voittanut kaikki alkukauden kahdeksan otteluaan maalierolla 18-5 ja joukkue on jo nyt hieman karussa muilta joukkueilta.

Ronaldo pamauttaa nätin osuman

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: PSG murskavoittoon Mestarien liigassa – Neymar paukutteli vaparimaaleja